آغاز ثبت نام وام وزارت علوم با باز پرداخت بعد از فراغت از تحصیل

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۶ کد خبر : ۱۷۳۴
آغاز ثبت نام وام وزارت علوم با باز پرداخت بعد از فراغت از تحصیل

دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۹۴/۱۱/۱۸ جهت دریافت فرم‌های ثبت نام و تکمیل مدارک مورد نیاز به صندوق رفاه دانشجویان واقع در طبقه همکف ساختمان باهنر مراجعه نمایند. ضمناپس از تاریخ ۹۴/۱۲/۱۷ سایت وزارت علوم مسدود خواهد شد.

تبصره۱: مبلغ وام برای دانشجویان کاردانی وکار‌شناسی ناپیوسته (ترم‌های مجاز ۳ترم اول) وکار‌شناسی پیوسته (ترم‌های مجاز ۷ترم اول) ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال و کار‌شناسی ارشد ناپیوسته (ترم‌های مجاز ۳ ترم اول) ۱۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال و دکترای تخصصی ناپیوسته (ترم‌های مجاز ۴ترم اول) ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال می‌باشد.

تبصره۲: دانشجویان مهمان جهت دریافت این وام می‌توانندازصندوق رفاه دانشجویان واحد مبداء خود اقدام نمایند.
تبصره۳: با توجه به محدود بودن بودجه جهت تخصیص وام، اولویت با دانشجویانی می باشد که مدارک خود را قبل از اتمام بودجه به صندوق رفاه تحویا دهند.

مدارک مورد نیاز قرض الحسنه بلند مدت وزارت علوم تحقیقات و فن آوری:
۱-تکمیل نمودن فرم درخواست وام بدون خط خوردگی.
۲- کپی از پشت و روی کارت ملی ضامن و وام گیرنده.
۳- کپی از آخرین فیش حقوقی ضامن.
۴- گواهی اشتغال بکار ضامن خطاب به صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فن آوری. (برای کارمندان رسمی و پیمانی باسابقه ۳سال به بالا)
۵ - سپردن تعهد ثبتی (فقط یک بار در طول تحصیل به شرط آنکه ضامن تغییر نکند) توسط وام گیرنده وضامن دریکی از دفترخانه‌های رسمی کشوربرابر نمونه فرم تعهدنامه.
۶- مبلغ وام پس از طی مراحل اداری به حساب دانشجو در امور شهریه برای ترم بعد واریزمیگردد.
۷- کارمزد ۴% محاسبه می‌شود. و در صورت تاخیر در پرداخت اقساط ۱۴% جریمه دیر کرد به بدهی اضافه خواهد شد.
۸-دانشجویان در زمان تسویه‌حساب (فارغ‌التحصیلی) می‌بایست ۱۰% مبالغ را در ابتدا واریز نمایند تا در سایت وزارت علوم نسبت به صدور دفترچه اقساط (۵۰ماهه) اقدام شود.
۹-کپی از کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل برای صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری ضمناً برابربخشنامه شماره ۷۷۳۱۰/۳۴ مورخ ۷۷/۷/۹ مبلغ بدهی مذکور درگواهینامه موقت دانشجو درج وتا ارائه مفاصا حساب، اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه) نزد دانشگاه باقی خواهد ماند.

اداره صندوق رفاه- واحد اهواز

نظر شما :